Kasinopeli jossa hillo ei lopu kesken

Jammin’ Jars

Arvostelu

Pelistudio

Pelitoiminnot

Yhteenveto

Jammin jars -kolikkopelin arvostelu 2023

Push Gamingin Jammin’ Jars, eli suomalaisittain huikeat hillopurkit on vuonna 2018 valmistunut ristikkoslotti, jonka diskovauhdikas meininki pistää paantuneemmankin pelaajan menojalan vipattamaan. Hillo maistuu makoistalta, kun sitä saa runsain mitoin kolikkopelistä!Erikoisominaisuuksien käynnistyessä musiikkikin muuttuu tahdiltaan vauhdikkaammaksi, pelilaudan ruudut välkkyvät diskolattian väreissä ja hillopurkit tuovat makeita voittokertoimia. Mutta mitä kaikkea muuta tämä tahdikas peli hilloaakaan sisällään?Pelinvalmistaja :  Push Gaming

Jammailevat hillopurkit pistää jalan vipattamaan

Jammin’ Jars pelin taustalla soi erityisen jammaavat diskosoinnut. Myös pelin värimaailma sekä logo viittaavat vahvasti 70-luvun diskomeininkiin – Jammin’ Jars nimen vieressä komeilee iloinen sateenkaarivärinen hillopurkki ja taustalla pyörii peilipallo.

Myös pelin varsinainen taustakuva on lähikuva peilein varustellusta diskopallosta ja strobovalot luovat valokeilaa keskellä komeilevaan peliruudukkoon, jolla on selkeästi haettu tanssilattian muotoja.

Peliominaisuudet ja mekaniikka

Jammin jars on 8×8 ruudukkoslotti, eli siinä ei ole varsinaisia voittolinjoja, vaan voitot maksetaan rykelmistä. Voittorykelmässä tulee olla vähintään 5 samanlaista symbolia jotta se on voittava. Jammin Jars on volatiliteetiltaan korkea ja sen RTP eli palautusprosentti on 96,46%.

Peliä pääsee pyörittelemään vähintään 0,20 minimipanoksella ja korkeimmillaan kierrosta kohden voi panostaa 100 euroa. Pelin voittokerroin voi kivuta jopa 20 000 -kertaiseksi. Se on varsin suuri voitto verrattuna moneen muuhun kolikkopeliin

Voittokertoimille on mahdollista päästä hillopurkkien avulla – hillopurkki voi korvata kaikki symbolit ja tuota matkassaan todella suuria voittoja. Pelistä löytyy myös sateenkaariominaisuus, joka voi triggeröityä satunnaisesti mille tahansa ei-voittavalle kierrokselle. Sateenkaari maalaa pelilaudan värikkäillä raidoilla ja pudottaa jättikokoisen marjan pelilaudalle satunnaiseen sijaintiin. Marja muuttaa kaikki sen alla olevat symbolit samaksi symboliksi mitä se itse on.

Pelisymbolit

Jammin’ Jars -kolikkopelistä löytyy kuusi perussymbolia, jotka ovat kaikki marjoja tai hedelmiä joista voidaan tehdä hilloa. Symbolit ovat mansikka, appelsiini, vadelma, omena, luumu sekä mustikka. Jokaisella symbolilla on myös oma arvonsa, joista mansikka, appelsiini ja vadelma ovat arvokkaimmat, omena ja luumu keskinkertaisia ja mustikalla tulee kaikkein pienimmät voitot. Voittokuviossa tulee olla vähintään 5 samanlaista symbolia toisissaan kiinni.

!Taulukko tänne!

Hillopurkki mahdollistaa suuret voitot

Pelin wild-symbolina toimii sateenkaarivärityksinen, iloinen hillopurkki. Hillopurkki voi korvata minkä tahansa muun pelin symbolin. Jos hillopurkki on mukana voittorykelmässä, se siirtyy pelilaudalla uuteen paikkaan ennen kuin pelilaudan tyhjät ruudut korvataan uusilla symboleilla.

Jokaisella hillopurkilla on myös oma voittokertoimensa joka alkaa aina yhdestä. Joka kerta kun hillopurkki on mukana voittorykelmässä sen voittokerroin nousee yhdellä. Hillopurkki voi siis mahdollisesti tuoda matkassaan mielettömiä voittoja! 

Hillopurkki toimii myös pelin scatter-symbolina – mikäli pelaaja saa pelilaudalle samanaikaisesti kolme hillopurkkia käynnistyy pelinsisäinen ilmaiskierrospeli. Ilmaiskierroksien mahdollinen lähestyminen ei varmasti jää pelaajalta huomaamatta, sillä kun pelilaudalla on kaksi hillopurkkia, muuttuu musiikki rumpupainotteiseksi jonka tahdissa kaksi hillopurkkia jammailee odottaen kolmatta kaveria. Hillopurkkien ei tarvitse olla vierekkäin ilmaiskierrospelin saamiseksi.

Jammin’ Jars bonusominaisuudet

Jammin’ Jars -kolikkopelin bonusominaisuuksiin kuuluu aikaisemmin mainittu sateenkaariominaisuus sekä ilmaiskierrokset. 

Ilmaiskierroksille voi päästä saamalla kolme hillopurkkia pelilaudalle samanaikaisesti. Tämä käynnistää 6 ilmaiskierrosta. Nämä kolme hillopurkkia säilyvät pelilaudalla ilmaiskierrospelin lävitse. Jos jokin hillopurkeista on mukana voittorykelmässä, kyseisen hillopurkin voittokerroin nousee yhdellä ja se vaihtaa paikkaa pelilaudalla.

FireSpin -pelin plussat ja miinukset

PLUSSAT

+ Pelin iloinen tunnelma pistää väkisinkin hymyn huulille

+ Hillopurkkien kertoimet voi tuoda isoja voittoja

+ Voitot voivat kivuta jopa 20 000 kertaisiksi

MIINUKSET

– Pelin korkea volatiliteetti ei välttämättä sovi kaikille

– Yksitoikkoinen musiikki saattaa jossain kohtaa alkaa tympäännyttämään

Jammin’ Jars kokemuksia

Jammin Jars -kolikkopeli vie pelaajan maagiseen 70-luvun tunnelmaan ulkonäön ja musiikkimaailman kanssa onnistuneesti. Pelin pyöritellessä marjoja pelilaudalle on lähes mahdotonta olla jammaamatta vähän mukana – etenkin, kun laudalle ilmestyy hillopurkkeja odottelemaan lisää tovereita. 

Korkea volatiliteetti saattaa kuitenkin pistää kärsimättömämmän pelaajan pyörimään penkissä kun peli pyöräyttää monta tyhjää kierrosta putkeen. Kuitenkin voittojen sattuessa kohdalle voitot ovat isommasta päästä, joten odotus kyllä yleensä palkitaan. Etenkin ilmaiskierrosominaisuudessa on mahdollisuudet melko korkeisiin kertoimiin!

Samankaltaisia pelejä

  • Gemix (Play ‘n Go): Tämä peli on 7×7 ruudukkoslotti, jossa marjojen sijaan laudalla välkkyy toinen toistaan kirkkaammat jalokivet. Kerää jalokiviä, muodosta kuvioita ja nappaa isoja voittoja! 
  • Retro Tapes (Push Gaming): 9×6 kertainen ruudukkoslotti jossa seikkailee nostalgiset C-kasetit. Erityiset retro-kasetit hytkyvät hillopurkkien tapaan tuoden mukanaan isoja voittoja!
  • Monchimon (Pragmatic Play): 7×7 ruudukkoslotti, jossa hillomarjojen sijaan koitetaan saada voittorykelmiä sööteistä pehmolelumonstereista. Tässä kolikkopelissä on myös ostobonus-ominaisuus!

Yhteenveto

Jammin’ Jars -kolikkopelistä löytyy kaikki tarvittava perinteistä ruudukkoslottia varten. Sen 7×7 kokoinen pelilauta voi tuoda matkassaan jopa 20 000 -kertaisen voiton onnen oikein sattuessa kohdalle. Tyhjätkään kierrokset eivät välttämättä aina ole tyhjiä, kun satunnainen sateenkaari voi ilmestyä antamaan bileisiin vauhtia.

Myös pelin grafiikat ja äänimaailma täydentävät toisiaan täydellisesti – aina logosta pelilautaan ja erikoisominaisuuksien diskoväreihin sekä hillopurkin juuri oikean sävyisiin raitoihin kaikki on viimeisen päälle mietitty. Perinteikkäiden ruudukkoslottien ystäville tämä on varmasti nappivalinta.

 

FireSpin usein kysytyt kysymykset

 

Onko pelissä Jammin’ Jars ilmaiskierroksia?

Jammin’ Jars -kolikkopelissä on mahdollista päästä ilmaiskierroksille saamalla pelilaudalle kolme jammailevaa hillopurkkia samanaikaisesti. Ilmaiskierroksia myönnetään 6 kappaletta ja saadut hillopurkit myös jäävät pelilaudalle kierroksien ajaksi.

Mikä on Jammin’ Jars -kolikkopelin arvokkain symboli?

Pelin arvokkain symboli on mansikka, joka voi maksaa panoksen 100-kertaisena. Jammin’ Jars parhaat voitot piilevät kuitenkin erikoisominaisuuksissa sekä ilmaiskierroksissa.

Kuinka päästä bonuspeliin Jammin’ Jars -pelissä?

Jammin Jars -kolikkopelissä ei ole varsinaista bonuspeliä, mutta ei-voittavilla kierroksilla peli saattaa satunnaisesti käynnistää sateenkaariominaisuuden, tai saamalla kolme hillopurkkia pelaaja pääsee ilmaiskierroksille.